הצג פירוט
צ
צ'ארלי אבן
02/09/2014
הרכב אורחים: זוג
צ'ארלי אבן
אני ואשתי חגגנו יום נישואין באוגוסט 2014 באיזמרגד, המקום הזה פשוט קסום. המקום מעוצב בצורה מדהימה ונראה שחשבו על כל הפרטים הכי קטנים על מנת להפוך את חוויית השהייה ללא פחות ממדהימה, אני לא מגזים - יש שם ה כ ל!
לי אישית, (כמי שחווה מספיק צימרים בארץ והתאכזב) היו חשובים 3 דברים מרכזיים: א.פרטיות - בלי זוגות נוספים או משפחות עם ילדים צורחים מסביבי ב. נקיון- המקום מצוחצח! ג.נוף - רוב הצימרים בארץ הן בד"כ בחצר של מישהו והנוף תמיד מוגזם בתמונות האתר. לא כך במקרה הזה, למרות שתמונות הנוף של איזמרגד לא רעות בכלל, הן אינן משתוות לנוף שנשקף מכל חלונות הסוויטה, מהמרפסת ו"זולת גג" הפרטיים. שם באמת אפשר להבין מהו נוף עוצר נשימה.
יש כל כך הרבה מה לעשות שם (במיוחד אם אתם אוהבים טיולים), אחרי שלושה ימים לא רצינו לחזור הביתה ובדרך הביתה כבר התחלנו לחשוב איך ומתי אנחנו חוזרים לשם.
מילה אחרונה על יואל - קשה להאמין שעדיין יש אנשים כאלה, איש מקסים ונעים, הוא הוביל אותנו ברכב שלו לדרכי קיצור לנחל כזיב, סיפר לנו על הסביבה, דאג שכלום לא ייחסר, נתן לנו הרגשת פרטיות מושלמת ביחס שלו, היה חשוב לו שנצא מאושרים.
יצאנו מאושרים, עם זיכרון מתוק וידיעה שאי שם במצפה הילה מצאנו את גן עדן.
הצג פירוט
ט
טלי ויואב בן דוד
אין תאריך
טלי ויואב בן דוד
היגענו לאיזמרגד אחרי חיפוש ארוך מאד.יוקרתי נשמע פלצני ולכן אולי לא היגעתי לפני.אני בת הגליל אבל מעולם לא ראיתי וחוויתי את יופיו כך.בכל השעות ובכל מזג האויר ובסופש זה משמש לרוח חזקה וערפל וקצת גשם והכל נראה דרך המוני החלונות היפים והגג והמיטה על הגג .מקום כל כך מדויק ונכון.מפעים ומנקה ונותן מקום לגדול.מתל אביב אחרי יומיים אני נזכרת בחיוך גדול. תודה .
הצג פירוט
ו
וסאל ומגדי עאבד
אין תאריך
וסאל ומגדי עאבד
המקום מקסים נהדר, הוא מצוייד ומאובזר בכל מה שצריך לזוג, הרבה דברים מעודדים לבקר בו שוב ושוב, נקי מאד, מקום רגוע שקט, הטבע מקסים, נוף מרהיב, בעל בית נפלא, האוירה נוחה, נותן לך להרגיש מנותק מן העולם, ממליצה מאד לבקר.
גיא ותמר
המקום פשוט מדהים, מרהיטי העץ היפיפיים, האווירה הנעימה, דרך נוף ההרים המשקיף מכל חלון ועד הפינוקים הרבים שהמקום מספק (ג'קוזי מתחת לכוכבים, טרמפולינה מול הנוף, ומקומות ישיבה ומנוחה בשתי המרפסות). באנו באוגוסט והתקררנו בעין טמיר שנמצא במרחק הליכה, גם הוא יפיפה. הסופ"ש הארוך הרגיש כמו חלום טוב והמארחים מקסימים.
עמית וטלי שקד
ליואל ונגה
פשוט תודה על האירוח המקסים והנפלא.
האווירה נהדרת וקסומה שלווה ומרגיעה
הנוף האינסופי. החמימות והאינטימיות
מחזירים את כל האנרגיות לגוף
ועושים נפלאות לזוגיות.
המסאז' היה מדהים ומפנק
האוכל פשוט נפלא
בטוח שנחזור שוב אל המקום המהפנט
והנוגע בכל החושים.
משפחת קימחי
איזמרגד - כשמו כן הוא , אבן חן!
מקום קסום,יפה, מושקע - מוקף בנוף פלאי!
באנו לנוח , להרגע, לאגור כוחות.נמלאנו אנרגיות חיוביות ונשוב ככל שנוכל - לא ליום יומיים אלא להרבה יותר - מבטיחים!!
וכמובן נמליץ לכל מכרינו ובני משפחתנו. אוצר כזה לא מוצאים כל יום.
תודה לכם נגה ויואל על שיצרתם פינת חמד שכזו,
פית אלוהים קטנה , שמתחרה בכבוד בכל מקום דומה בעולם , תבורכו.
להתראות בקרוב ,
משפחת קימחי
אליין ופיטר
המקום שלכם הוא חלום!!! כל מה שיכולתי לדמיין קיבל ביטוי במציאות - מבפנים - הצימר - העיצוב,הפרטים,הנוחות והיופי !טוב הטעם בו עיצבתם אותו פשוט מדהים.
מבחוץ חשתי שאני נמצאת במקום אחר בזמן אחר. החיבור לטבע מושלם! לא חוויתי אותו בצורה כזאת בשום מקום שהייתי בו קודם!
תודה רבה לכם שהפכתם את החוויה שלנו ליחידה במינה!
כמובן שנחזור שוב ושוב ונמליץ לכל מי שיודע להעריך ולשמור על הפנינה הזאת שלכם...
כל טוב ובהצלחה !!
אליין ופיטר - כפר סבא.
רעות ונועם
רק רצינו לאמר שנהננו מאוד.
יש לכם את אחד המקומות היפים בארץ.
תודה על היחס המזמין,האירוח המדהים,
נתתם לנו הרגשה שהצימר נבנה בשבילנו.
העיסויים היו נפלאים!!
בקיצור : מקום שבהחלט נחזור אליו!
הכל טמון בפרטים הקטנים.
יובל ואיריס
רק אתמול חזרנו משלושה ימים במצפה הילה. הגענו ליואל ונגה בעקבות חברים שהמליצו בחום, ולאחר מהתפעלות מהצילומים באתר. אין מה לאמר - פשוט לא ניתן להמחיש בצילומים את יופיו המדהים של המקום - זהו צימר בנוי בטוב טעם ובשיא הנוחיות, עם מחשבה על כל פרט והקפדה על האסטטיקה ועל האיכות. התכנון והעיצוב משלבים היטב את יופיו של הנוף המקסים של נחל כזיב ורכסי הגליל העליון, תוך שימוש בחלונות גדולים המביאים את הטבע לתוך הצימר, מרפסת פרטית לחלוטין הפתוחה לנוף (עם ג'קוזי) וגג עם פינת ישיבה ו"זולה". האירוח חם ולבבי ומתבסס על רצון לתרום להצלחת החופשה במקום. לסיכום - היינו שמחים לרכוש מנוי...