שף יוסי אדר בוגר " Le cordon blue" בלוס אנגלס, הינו שף פרטי עם נסיון כ - 20 שנה המתמחה בבישול צרפתי, איטלקי,י פני ומזרח תיכוני. השף מגיע אל הצימר עם עגלת בישול מאובזרת ומגיש ארוחות במגוון סגנונות לזוגות, קבוצות ומשפחות.
תווך המחירים של הארוחה נע בין 500 ל900 שח לזוג, בהתאם לתפריט.
תפריטים:
" פינגר פוד "
-רוסטביפ בחרדל דיזון
-פטה כבד על ברוסקטה עם ריבת בצל
-סביצה דג ים
-קוביות סלמון מטוגנות בטמפורת בירה
-פטריות ממולאות דוקסל ירקות
-פוקצת ירקות ופסטו
לקינוח :קציפת מסקרפונה על קדאיף עם פרי
-יין אדום ולבן
"ארוחה איטלקית"
-פוקצות עם מטבלים פסטו וטפנאד זייתים
-אנטיפסטי חציל,פלפל,עגבניות,זוקיני
-פסטה "ירוקה "בפסטו שקדים עם שעועית ירוקה
-פיצה שלוש גבינות
-סלטים : חסה בווינגרט בלסמי
-עדשים שחורות בעשבי תיבול ויוגורט עזים
-קפראזה (מוצרלה עגבניה בזיליקום )
-יין אדום ולבן ושתיה קלה
"ים תיכוני (על האש )"
-סטייק אנטריקוט אנגוס 300 גר
-קבב השף
-פרגיות במרינדה
-תפוא ובטטה בתנור עם עשבי תיבול
-סלטים :חסה בוויניגרט חרדל ודבש
-ישראלי קצוץ דק
-טריו עגבניות וצנוברים
-פיתות ,שתיה קלה ובירות
פרטים נוספים:
-האוכל מוגש כבופה (יש אפשרות גם להגשה של מלצרים בתוספת 200 שח למלצר)
-המחירים כוללים מעמ
-ילדים מתחת לגיל שנתיים ללא תשלום, עד גיל 12 - חצי מחיר
-אפשרות לתפריט ילדים מיוחד
-ניתן להזמין סדנת בישול בתוספת 500 שח
בתאבון...
שף יוסי אדר בוגר " Le cordon blue" בלוס אנגלס, הינו שף פרטי עם נסיון כ - 20 שנה המתמחה בבישול צרפתי, איטלקי,י פני ומזרח תיכוני. השף מגיע אל הצימר עם עגלת בישול מאובזרת ומגיש ארוחות במגוון סגנונות לזוגות, קבוצות ומשפחות.
תווך המחירים של הארוחה נע בין 500 ל900 שח לזוג, בהתאם לתפריט.
תפריטים:
" פינגר פוד "
-רוסטביפ בחרדל דיזון
-פטה כבד על ברוסקטה עם ריבת בצל
-סביצה דג ים
-קוביות סלמון מטוגנות בטמפורת בירה
-פטריות ממולאות דוקסל ירקות
-פוקצת ירקות ופסטו
לקינוח :קציפת מסקרפונה על קדאיף עם פרי
-יין אדום ולבן
"ארוחה איטלקית"
-פוקצות עם מטבלים פסטו וטפנאד זייתים
-אנטיפסטי חציל,פלפל,עגבניות,זוקיני
-פסטה "ירוקה "בפסטו שקדים עם שעועית ירוקה
-פיצה שלוש גבינות
-סלטים : חסה בווינגרט בלסמי
-עדשים שחורות בעשבי תיבול ויוגורט עזים
-קפראזה (מוצרלה עגבניה בזיליקום )
-יין אדום ולבן ושתיה קלה
"ים תיכוני (על האש )"
-סטייק אנטריקוט אנגוס 300 גר
-קבב השף
-פרגיות במרינדה
-תפוא ובטטה בתנור עם עשבי תיבול
-סלטים :חסה בוויניגרט חרדל ודבש
-ישראלי קצוץ דק
-טריו עגבניות וצנוברים
-פיתות ,שתיה קלה ובירות
פרטים נוספים:
-האוכל מוגש כבופה (יש אפשרות גם להגשה של מלצרים בתוספת 200 שח למלצר)
-המחירים כוללים מעמ
-ילדים מתחת לגיל שנתיים ללא תשלום, עד גיל 12 - חצי מחיר
-אפשרות לתפריט ילדים מיוחד
-ניתן להזמין סדנת בישול בתוספת 500 שח
בתאבון...